Spektakli

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite u sljedećoj sezoni Royal Opera House.

Uz Royal Opera House, opere i baleti dolaze u vaša omiljena CineStar kina u kojima uvijek možete biti dovoljno blizu same scene!

U projekcije su uključeni i ekskluzivni isječci iza kulisa i intervjui.

Imat ćete osjećaj da ste baš u Londonu i da operu ili balet gledate iz najbolje lože.

Vidimo se u CineStaru u sljedećoj sezoni Royal Opera House koja vam predstavlja vrhunske balete i opere!

Nakon prvog čina pripremili smo za vas čašu pjenušavog vina.

 

CineStar kina koja će ugostiti Spektakle su Kaptol Boutique Cinema, CineStar Joker Split te CineStar kina u Varaždinu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Slavonskom Brodu.

Opere

Naslovi koje Vam donosimo u svakoj novoj sezoni opera, svakog će gledatelja pretvoriti u nepopravljivog romantika te osvojiti svačije srce.

Provedite slobodno vrijeme u CineStaru ili Kaptol Boutique Cinema, na najboljem mjestu sezone uz pomno odabrane popularne operne izvedbe koje već dugo uživaju svjetsku popularnost.

Ostanite zadivljeni umijećem najpoznatijih svjetskih pjevača, dirigenata, glazbenika i sjajnim scenografijama jer ono što Vam donosimo na platno više je od poletne i impresivne glazbe te šarmantnih kostima. Donosimo Vam pregršt dramatične snage, emocija i zadovoljstva!

Neke od najpoznatijih svjetskih opernih kuća sada su i Vama tako blizu… Pronađite ih u multipleksima CineStar i Kaptol Boutique Cinema, pogledajte najbolje prijenose ili snimke u HD formatu i poslušajte najkvalitetnije izvedbe kristalno čistog zvuka.

Naši operni naslovi doista su pravi dragulji te ujedno neke od najvećih uspješnica u ovome žanru.

BALETI​

Naša baletna sezona donosi najbolje svjetske baletne naslove upravo na platna multipleksa CineStar i u Kaptol Boutique Cinema!

Najpoznatija kazališta svijeta otvorila su nam svoja vrata ulaskom u naša kina te nam omogućila da uživamo u bajkovitim scenografijama, živopisnoj energiji i bojama u Vašem neposrednom susjedstvu.

Pravo je zadovoljstvo pratiti članove ansambla u njihovim izvedbama i dočaravanju likova koji na pozornici oživljavaju i ulaze u legendu.

Teatro alla Scala Milano, Royal Opera House London, Vienna State Opera, simboli za baletne i operne izvedbe, nikada Vam nisu bili bliži… Ovo nisu obični prijenosi, ovo su prijenosi u vrhunskoj HD rezoluciji praćeni najkvalitetnijim zvukom.

Pratite prijenose uživo te uživajte u poznatim ljubavnim pričama, dinamičnim i skladnim koreografijama, veličanstvenoj glazbi i maestralnoj izvedbi poznatih svjetskih plesača.

 

 

Spektakli info

Spektakli u CineStaru

O tome da ćemo jednog dana u kinu gledati izravne prijenose najvećih svjetskih opera, najizvođenije balete i najpopularnije koncerte, do prije par godina nismo mogli ni sanjati.
Led smo probili jednom od najpoznatijih svjetskih opera, Bizetovom “Carmen” koja je na našim velikim platnima u koprodukciji s RealD 3D tehnologijom izazvala oduševljenje domaće publike svih generacija, ali i sjajne kritike.

Toliko puta od publike izgovorena riječ „spektakl“ pri izlasku iz dvorane, sama nam se nametnula kao naziv za čitavu sezonu koncerata, baleta, opera, modernog plesa, ali i drugih događaja koje smo pripremili za Vas.
 
Prekrasno je posjetiti parišku Operu, londonski Royal Opera House ili milansku La Scalu i pogledati La Traviatu uživo, ali koliko nas to zaista može i ima priliku?
Vjerujemo da kultura mora biti dostupna svima, a katkad i u kombinaciji s RealD 3D tehnologijom, doživljaj postaje toliko stvaran da imate osjećaj kao da ste na pozornici s glavnim junacima.
 
Stoga, za sve koji su uvijek željni kulture, ali i spektakala, pokrenuli smo program pod nazivom „Spektakli u CineStaru“ u sklopu kojeg Vam prenosimo kulturnu scenu svjetskih metropola na naša velika platna.
Opere, baleti, koncerti kasične i pop glazbe, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi… sada su stalni dio ponude multipleksa CineStar i Kaptol Boutique Cinema.

KONCERTI​

Svim ljubiteljima klasične, pop i rock glazbe, donosimo snimke popularnih koncerata s napoznatijih svjetskih pozornica.

Naše smo gledatelje oduševljavali mnogim naslovima, a u tom tonu ćemo nastaviti i dalje.

Kylie Minogue, The Chemical Brothers, The Prodigy, Berlinska Filharmonija i Sir Simon Rattle, Lord of the Dance 3D … samo su neki od naslova koje ste imali priliku da vidite na našim velikim platnima.

 

BLACKPINK WORLD TOUR [BORN PINK] – 31.7., 3.-4.8.

 

Turneja BLACKPINK BORN PINK koja je osvojila svijet dolazi na veliko platno, slaveći osmu godišnjicu grupe od njihovog debija!

Privlačeći publiku od 1,8 milijuna i rušeći globalne rekorde u koncertnim turnejama ženskih grupa, doživite energiju nastupa uživo u kinima diljem svijeta!

Uz kultni ‘Hanok’ set koji je hipnotizirao obožavatelje i medije, film pokazuje produkcijski opseg bez presedana, predstavljajući ekskluzivno aranžirane verzije hit pjesama BLACKPINK jedinstvene za ovaj koncert i uključujući nastupe iz Gocheok Domea u Seulu uz snimke iz drugih gradova tijekom globalne turneje .

Pridružite nam se u svim uzbudljivim trenucima, premijerno u više od 110 zemalja, kako bismo proslavili prvu K-POP žensku grupu!

Doživite još više u posebnim formatima ScreenX, 4DX u CineStar kinima!