Školske projekcije

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menija za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! 


Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznajte učenike s temama koje su im bliske i korisne.

CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. 

CinesCool dan
 – izvanredna projekcija filma po izboru koju možete organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Grupni popusti (projekcije s redovnog programa) – saznajte više o pogodnostima kupnje kinoulaznica po povoljnijoj cijeni za filmove na redovnom kinoprogramu!

Kontakt – za više informacija obratite se na e-mail [email protected] ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 18:00 sati!


CineStar Arena IMAX
– spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma! 

Nova brošura s preporukom filmskih naslova - proljeće 2024.

S veseljem Vam predstavljamo novu brošuru za osnovne i srednje škole, s preporukom naslova za organizaciju školske projekcije.

Brošuru pronađite OVDJE. 

POSTANI FILMSKI KRITIČAR - KREATIVNI NATJEČAJ ZA ŠKOLE!

Pogledajte film u sklopu školskih projekcija u CineStaru, napišite zajedničku filmsku kritiku kao razred i osvojite Acer laptop, miš i podlogu, Školska Knjiga poklon paket ili druge nagrade!

Natječaj traje od 11.3. do 15.5.! Vrijedi za sve razrede osnovne škole. 

Svoje filmske kritike pošaljite putem e-maila na [email protected] ili poštom na Vice Vukova 6, Arena Centar (Uprava CineStar). 

Svaki e-mail ili pošta moraju sadržavati sljedeće:

 • razred koji se prijavljuje
 • naziv škole
 • grad
 • ime i prezime osobe koja prijavljuje razred
 • e-mail adresa osobe koja prijavljuje razred

Dobitnicima će biti obaviješteni putem e-maila najkasnije 20.5.2024. 

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA PRONAĐITE OVDJE!

Cinescool dan

CinesCool dan je izvanredna projekcija filma po izboru koju je moguće organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika, a cijena 2D kinoulaznice za učenike iznosi  3,50€. 

 

POSEBNA POGODNOST:

Besplatna ulaznica i kokice za voditelja grupe. 

Vaš dolazak u kino upotpunite odabirom jednog od školskih menija koje smo pripremili za vas po povoljnijim cijenama!

MENI

 • Školski meni 1 2,50 €

  male kokice + gazirani napitak 0,3L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili prirodna voda Jana 0,5L

 • Školski meni 2 3,50 €

  srednje kokice + gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L

 • Školski Movie meni 4,50 €

  filmske srednje kokice + filmski gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L + igračka

Važne napomene:

IMAX

Inspiracija. Motivacija. Edukacija.  

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u IMAX Diners Club dvorani u CineStaru Arena IMAX uz cool cijene za učenike i besplatne kino ulaznice za profesore!

Izvanredne filmske projekcije dokumentarnih filmova i filmova iz redovnog programa za školarce i nastavnike! Svim zainteresiranim školama, CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Program školskih projekcija je odličan način da spojite zabavu i podučavanje, da nekoliko sati uživate u čarima sedme umjetnosti, te da na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne. U tu svrhu, za Vas smo pripremili izvrstan izbor filmova.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je popuniti OVAJ ZAHTJEV  najkasnije pet radnih dana prije željenog datuma projekcije.