Školske projekcije

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u CineStar kinima uz povoljnije cijene ulaznica i menija za učenike i gratis ulaznice i kokice za profesore! 


Posjet CineStaru odličan je spoj zabave i poduke. Uživajte u čarima sedme umjetnosti i na jedinstven način upoznajte učenike s temama koje su im bliske i korisne.

 

PREUZMITE NOVU BROŠURU ZA ŠKOLE za ZIMU/ PROLJEĆE 2023.! 

 

CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. 

CinesCool dan
 – izvanredna projekcija filma po izboru koju možete organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Grupni popusti (projekcije s redovnog programa) – saznajte više o pogodnostima kupnje kinoulaznica po povoljnijoj cijeni za filmove na redovnom kinoprogramu!

Kontakt – za više informacija obratite se na e-mail skolske@cinestarcinemas.eu ili na broj telefona 01/6396 720. Stojimo vam na usluzi za sve dodatne informacije radnim danom od 10:00 do 18:00 sati!


CineStar Arena IMAX
– spojite zabavu i podučavanje te uživajte u čarima sedme umjetnosti uz IMAX dokumentarne filmove i IMAX filmove iz redovnog kinoprograma! 

PREUZMITE METODIČKE PRIRUČNIKE ZA NASTAVU!

DNEVNIK PAULINE P.  

 

Ministarstvo Znanosti i Obrazovanja (MZO) pozitivno je ocijenilo preporuku za gledanje dugometražnog igranog filma “Dnevnik Pauline P. “

Dugometražni igrani film za djecu Nevena Hitreca nastao je prema istoimenom romanu književnice Sanje Polak. Naslanjajući se na predložak poznate školske lektire, film na topao i duhovit način progovara o školskim dogodovštinama, prijateljstvu, prvim ljubavima i obiteljskoj dinamici iz perspektive glavne junakinje koja neumoljivo pomiče granice jer je u njezinu svijetu sve moguće. 

 

Temeljem pozitivnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje, Ministarstvo znanosti i obrazovanja daje preporuku za gledanje filma “Dnevnik Pauline P.” u kinima diljem Hrvatske u okviru nastave medijske kulture u osnovnim školama. 

CVRČAK I MRAVICA

 

Ministarstvo Znanosti i Obrazovanja (MZO) u listopadu pozitivno je ocijenilo preporuku za gledanje dugometražnog animiranog filma Cvrčak i Mrvica – u sklopu nastavnog programa za osnovne škole. Cvrčak i Mravica namijenjen je učenicima od 1.-4. razreda osnovne škole, a baziran je na Ezopovoj basni i La Fontaineovoj pjesmi. Obuhvaćene teme koje se analiziraju i interpretiraju u ovom animiranom filmu, bliske su i zanimljive djeci te će na njih djelovati poticajno i poučno. Ministarstvo Znanosti i Obrazovanja nadodaje da je, kao takav, ovaj dugometražni animirani film, vrijedan materijal u razrednoj nastavi i nastavnom predmetu Hrvatski jezik.

Cvrčak i Mravica pridonosi promociji hrvatske kinematografije te oplemenjuje riznicu filmova namijenjenih nastavi medijske kulture hrvatskog jezika.

KAPA

 

Film Kapa osvojio je nagradu za najbolji dječji film na Sarajevo film festivalu 2022., a iste godine osvojio je Nagradu publike za najbolji film na sedmom izdanju KinoKina – Filmskog festivala za djecu u Zagrebu.

 

Ministarstvo Znanosti i Obrazovanja (MZO) je u listopadu 2022. pozitivno ocijenilo prikazivanje igranog filma Kapa učenicima osnovnih škola u Hrvatskoj.

 

Kapa može pomoći u odgoju, obrazovanju i djelovanju učenika te ga se može mudro učiniti učinkovitim oružjem u borbi za stvaranje svijeta u kojem vladaju humaniji odnosi prema djeci koja odrastaju u domovima za nezbrinutu djecu.

Cinescool dan

CinesCool dan je izvanredna projekcija filma po izboru koju je moguće organizirati od ponedjeljka do petka, od 9h do 14h.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je minimalno 20 učenika, a cijena 2D kinoulaznice za učenike iznosi  3,30€ | 24,86 kn. 

 

POSEBNA POGODNOST:

Besplatna ulaznica i kokice za voditelja grupe. 

Vaš dolazak u kino upotpunite odabirom jednog od školskih menija koje smo pripremili za vas po povoljnijim cijenama!

MENI

  • Školski meni 1 2,50 € | 18,84 kn

    male kokice + gazirani napitak 0,3L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili prirodna voda Jana 0,5L

  • Školski meni 2 3,50 € | 26,37 kn

    srednje kokice + gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L

  • Školski Movie meni 4,50 € | 33,91 kn

    filmske srednje kokice + filmski gazirani napitak 0,5L (točena Coca-Cola, Fanta, Sprite) ili voda Jana 0,5L + igračka

Važne napomene:

Preporuka filmova – pogledajte ponudu filmskih naslova za organizaciju izvanredne projekcije u sklopu CinesCool dana!

PREUZMITE NOVU BROŠURU ZA ŠKOLE ZA ZIMU/PROLJEĆE 2023. GODINE! 

IMAX

Inspiracija. Motivacija. Edukacija.  

Škole, školarci, profesori i đaci, zabavite se u IMAX Diners Club dvorani u CineStaru Arena IMAX uz cool cijene za učenike i besplatne kino ulaznice za profesore!

Izvanredne filmske projekcije dokumentarnih filmova i filmova iz redovnog programa za školarce i nastavnike! Svim zainteresiranim školama, CineStar pruža mogućnost organizacije izvanrednih filmskih projekcija i grupnih popusta. Program školskih projekcija je odličan način da spojite zabavu i podučavanje, da nekoliko sati uživate u čarima sedme umjetnosti, te da na jedinstven način upoznate učenike s temama koje su im bliske i korisne. U tu svrhu, za Vas smo pripremili izvrstan izbor filmova.

Za organizaciju izvanredne projekcije potrebno je popuniti OVAJ ZAHTJEV  najkasnije pet radnih dana prije željenog datuma projekcije.