IMAX

Kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D, elementi su savršenog doživljaja filma koji se može iskusiti samo u IMAX Diners Club dvorani! Nova zvučna 12-kanalna tehnologija usto sada donosi 10 puta snažniji dinamički raspon zvuka.

 

Još od najranijih dana postojanja kino dvorana, filmaši su shvatili da moraju imati što veće platno kako bi u potpunosti zadovoljili gledatelja. 1970. godine izgrađeno je prvo IMAX® kino, a od tada pa do danas tehnologija se ubrzano razvijala pa se s njom razvijao i način snimanja i prikazivanja filmova. U IMAX Diners Club dvorani nisu samo slika i veličina ekrana ti koji oduzimaju dah.

IMAX tehnologija kombinira različite tehnološke inovacije: specijalne kamere i projektore, specijalna divovska platna, ali i specijalnu zvučnu najnoviju 12 kanalnu tehnologiju. Imax vas dok gledate film zapravo stalno podsjeća da ne postoji ništa poput puke veličine IMAX-a.

IMAX je i danas najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu tako da se filmovi za IMAX snimaju na poseban način, s tim posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Upravo zbog vrhunskog načina na koji se danas snimaju filmovi, u IMAX dvoranama potrebna su čak dva projektora kako bi gledatelj u potpunosti mogao uživati u svim kvalitetama IMAX filma.

Eksplozija ili šapat na uho… svaki ton je jednostavno čišći u IMAX-u. Kombinacija perfektno podešenog, integriranog zvučnog sistema i preciznih zvučnika isporučuje tako nevjerojatno precizan zvuk koji će vas natjerati da se zapitate „kako im uspijeva?“.

IMAX tako kontrolira svaki segment zvučnog iskustva publike. 

Filmove možete gledati u 2D i 3D formatu.

Pokreni video