VELIKO PLATNO JE IN!

CINESTAROVU AKCIJU POSJETILO REKORDNIH 120 00 LJUDI

Filmovi su bolji na velikom platnu, a to zna i publika. Naime, protekli tjedan, točnije od četvrtka do nedjelje održavao se ‘produženi ludi’ vikend u svim CineStar kinima u Hrvatskoj kada se kinoulaznica mogla kupiti za 19 kuna. Na šesnaest kino lokacija, mnoge su dvorane bile rasprodane danima unaprijed.

Publika je tako mogla uživati u brojnim filmskim naslovima, od kojih su najtraženiji bili „Amsterdam“ s Christian Baleom i Margot Robbie,  “Dobra kuća” sa Sigourney Weaver,  popularni triler “Pad”, horor ‘Noć vještica: Kraj’, horor ‘Smiješak’ za kojeg kažu da će postati klasik, komedija “Karta za raj” s Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem, “Ne brini draga” s Harryjem Stylesom, domaći povijesni spektakl “Ilyricvm’ te animirani filmovi ‘Put oko svijeta za 80 dana’ i ‘Otpisanci’.

Lijepo je bilo vidjeti pune dvorane, kao i sve generacije koje su uživale u predivnoj atmosferi i emociji zajedničkog gledanja filma.

CineStar poručuje da je ovo samo uspješan uvod u vruću filmsku jesen koja će na velika platna donijeti najatraktivnije naslove kao horor Đavolji plijen koji će obilježiti nadolazeći Helloween, Marvel akcija Black Panther: Wakanda zauvijek, dugoočekivana domaća komedija „Marginalci“ Ljubomira Kerekeša, intrigantni triler „Meni“, Spielbergov autobiografski film „Fabelmanovi“, Disneyev „Čudesan svijet“, film o životu slavne obitelji „Lamborghini“ te Cameronov spektakl novi „Avatar: Put vode“.